Riecra for People

1705-08 Verkoopmedewerkers / accountmanagers gezocht

Startdatum: Medio Juni

Voor in de omgeving Bernheze/Nistelrode/Heesh zijn wij per direct op zoek naar medewerkers die graag glasvezel op een leuke en vriendelijke manier willen verkopen. In deze gemeente wordt momenteel glasvezel aangelegd en wij zijn voor een minimale periode van 6 maanden op zoek naar enthousiaste verkopers die deur aan deur bij particulieren dit mooie nieuwe product willen aanbieden.

Functieomschrijving:

Je werkzaamheden bestaan uit het deur aan deur promoten van glasvezel en eventueel al nieuwe contracten afsluiten bij particulieren waarbij de klanten de keuze hebben uit 2 verschillende aanbieders die jij aanbiedt. Je gaat samen met een 10 tal andere medewerkers op pad, samen in een team.
Functie Eisen:

Je bent minimaal 18 jaar, bent bereid om van maandag t/m vrijdag tussen 13:00 uur en 21:00 uur te werken en eventueel een keer op Zaterdag. Je kan tussen de 20 en 40 uur werken per week, waarbij de tijden flexibel in te delen zijn. Je vind het leuk om gesprekken te voeren met particulieren aan huis om een nieuw product te promoten en eventueel te verkopen.

Je woont in de omgeving van Gemeente Bernheeze (max 25 km)

Neem direct contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.