Riecra for People

Service monteur

Startdatum: Per direct

Functieomschrijving:

Ben jij de technicus die voor onze opdrachtgever de beste werkplekken kan maken en installeren? Ben jij in staat om werkplekken te repareren? Solliciteer dan direct als Medewerker Technische Dienst op de afdeling Process Engineering.

WAT GA JE DOEN?

Als Medewerker Technische Dienst ga jij je bezig houden met het repareren en inspecteren van machines, apparatuur en installaties van met name de elektro-technische delen. Hierbij komen constructiebankwerken en las- en freeswerkzaamheden aan bod. Daarnaast is het jouw taak om storingsmeldingen zo efficiënt mogelijk af te handelen. Door structureel preventief mechanisch- en elektrotechnisch onderhoud uit te voeren voorkom je stilstand van het proces. Ook het uitvoeren van een aantal administratieve taken zoals beheer, vastleggen en opvolgen van onderhoudsschema’s en andere facilitaire activiteiten vallen onder deze functie.

 

Functie Eisen

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een MBO niveau 4 diploma richting elektrotechniek/mechatronica;
  • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring in een productieomgeving;
  • Je bent bekend met bankwerken en frezen;
  • Ervaring met Co2 lassen is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van de Engelse taal is een pré.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever bied een fulltime functie in een groeiend bedrijf. Er is ruimte om deze nieuwe functie vorm te geven en we staan open voor vernieuwingen. Het doel is een jarenlange samenwerking met op termijn een vast dienstverband.

 

 

Neem direct contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.